top of page

NIEUW

 

PRODUCT

De LED 6 reeks is uitgebreid met een LED 6 BASIC.

 

Dit is de single colour variant van de LED 6 MC.

 

Net als de LED 6 MC heeft de LED 6 BASIC een daglichtweergave van 98%, wat uitzonderlijk hoog is, en een lichtsterkte van 140.000 lux. En heeft een instelbaar lichtveldgrootte van 18 - 30 cm. 

De LED 6 BASIC heeft een vast kleurtemperatuur van 4.250 kelvin. 

Optioneel is de LED 6 BASIC ook leverbaar met 160.000 lux. 

Door het gebruik van de simpelere "single colour" techniek kunnen wij deze volwaardige OK lamp voor een zeer gunstige prijs aanbieden. 

De operatielamp LED 6 BASIC is uitermate geschikt als operatielamp voor operatiekamers van ziekenhuizen, privéklinieken, dierenartsen, tandartsen, kaakchirurgie en verschillende poliklinieken in ziekenhuizen.

 

Een operatielamp onderscheidt zich door de lichtopbrengst, maar voornamelijk door de grootte van de lampenkop. Hoe groter de lampenkop des te minder schaduw heeft u in het werkgebied.

Met een kleurweergave-index(Ra waarde) van 98% heeft u een natuurlijke weergave wat de daglichtkleur zo goed mogelijk benaderd.

 

De verschillende poliklinieken in ziekenhuizen waar deze lamp gebruikt wordt zijn bijvoorbeeld: Algemene operatiekamers, Poliklinische Operatiekamers (POK), Dermatologie, Spoedeisende hulp, kaakchirurgie, Oogheelkunde.

In ziekenhuizen en privéklinieken is de LED 6 BASIC goed te combineren met een LED 300 DF SC, LED 150, een tweede LED 6 MC of een apparatendrager/monitordrager.

 

Deze lamp is leverbaar als plafondmodel, wandmodel en statiefmodel

Bedienfeld LED 8 -1.png

​Superieure kleurweergave

Door de uitstekende daglichtkleur van 98%, herkent de chirurg zelfs de kleinste nuances in het wondgebied. Hierdoor is het aangenaam werken en geeft dit een natuurlijk contrast.

Door het kleurenspectrum in het werkgebied is het aangenaam werken.

Geslepen Multi-lenssysteem

De zogenaamde Cascadelenzen worden met behulp van de computer geslepen waardoor er een volledige gelijkheid wordt gegarandeerd tussen de lenzen. Elke LED wordt afzonderlijk aangestuurd en hebben elk een eigen LED module waardoor zij hun eigen lichtveld genereren. Een lichtsterkte van 140.000 lux op een afstand van 1 meter kunnen zonder problemen worden behaald.

HANDLEIDING LAMPENKOP
HANDLEIDING PLAFOND & WANDMODEL
Dr Mach Poster_01_Seite_4.jpg

Bedieningspaneel en handgreep

Op het uitgebreide bedieningspaneel welke aan de lampenkop gemonteerd is kunt u alle instellingen van de lamp eenvoudig bedienen. De verschillende functie op het bedieningspaneel zijn bijvoorbeeld lichtsterkte, diepte uitlichting, Endoscopie stand inschakelen, lichtkleur instelling(MC en Smart-modellen), en een laserpunt inschakelen(optioneel).

Met de handgreep kunt u de focussering instellen en u kunt ervoor kiezen om een van bovengenoemde functies ook met de handgreep te bedienen, zodat u altijd steriel blijft werken.

 

Ontwikkeling en gebruik

Tijdens de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan een eenvoudige bediening en het hoge gemak bij onderhoud. Door de ring aan de buitenzijde van de lamp kunnen luchtstromen makkelijk van bovenaf langs de lamp heengeleid worden. Dit zorgt ook voor een minimale warmtestijging.

Door de flexibele arm en het handvat is de lamp makkelijk en nauwkeurig met één hand in positie rondom het wondgebied te brengen. 

 

Dankzij het gebruik van inwendige sleepcontacten zijn de draaimogelijkheden onbegrensd.

Doormiddel van draaien aan de handgreep kunt u de verschillende standen selecteren. Hiermee stelt u de juiste grote van het lichtveld in afhankelijk van de grote van het wondgebied.

Lange levensduur / laag stroom verbruik

Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige LED’s is een levensduur van meer dan 60.000 branduren gegarandeerd. Ten opzichte van halogeenlampen hebben LED lampen een besparing van meer dan 50%. Ook hoeft u tussentijds geen lichtbronnen meer te vervangen.

Door het lage stroomverbruik en de hoge kwaliteit van de LED’s heeft u maximaal 0,5 graden warmtestijging na 3 uur branden. 

Bedienfeld LED 6-8.png

* De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele montage kosten

bottom of page