top of page
vetled-banner
collage van VetLed verlichting in dierenartsen-praktijken en klinieken

VetLed - optimale verlichting voor mens en dier

Volspectrum LED daglicht verlichting voor uw praktijk

vetled-paneel-verlichting-behandelkamer-dierenkliniek.webp

Optimaal werklicht

Ons doel met VetLed verlichting is om iedere dierenartspraktijk en dierenkliniek te voorzien van optimaal werklicht. Want volgens ons heeft iedereen die met dieren werkt een optimale werkplek nodig, en goed licht is daarvoor een basisvoorwaarde.

De VetLed visie


Onze visie met VetLed-verlichting is simpel: het creëren van een optimale werkomgeving voor iedereen in de veterinaire sector. Goed licht is hiervoor essentieel. Daarom leveren wij verlichting die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan het welzijn van zowel dier als mens.

 

Kijk voor meer informatie ook op vetled.nl.
 

Optimaal werklicht

Waarom VetLed?

 

  • Volspectrum Daglichtverlichting: VetLed verlichting bootst natuurlijk zonlicht na, zonder te fel te zijn voor mens en dier. Een juist lichtniveau van 1500 tot 2000 lux is precies goed voor op de veterinaire werkplek.
     

  • Volledig Flikkervrij: VetLed LED-verlichting gebruikt trillingsvrije technologie, waardoor er geen zichtbare of onzichtbare flikkeringen zijn. Zulke flikkeringen in LED-verlichting kunnen dieren onrustig maken en vermoeidheid bij mensen veroorzaken. VetLed verlichting is ontworpen om dit te voorkomen.

vetled-verlichting-dierenkliniek.webp
dr-mach-verlichting.webp

Ontstaan vanuit DentLed

​VetLed is ontstaan als een onderdeel van DentLed, dat verlichtingssystemen voor tandartspraktijken ontwikkelt.

 

Het bleek dat de eigenschappen van optimale verlichting voor tandartsen sterk overeenkomen met die voor dierenartsen en dierenklinieken.

 

De ontwikkeling van verlichting die zich specifiek richt op de behoeften van veterinaire specialisten komt voort vanuit de kennis en ervaring in dentale praktijken.

bottom of page