top of page

Deze lamp wordt veel gebruikt op de ziekenhuisafdeling neonatologie. Verder is deze lamp te gebruiken voor controle van bijvoorbeeld littekens.

 

De lamp is leverbaar als statiefmodel, met een wandbevestiging en met rail-klem.

 

Superieure kleurweergave

Door de uitstekende daglichtkleur van 95%, herkent de chirurg zelfs de kleinste nuances in het wondgebied. Hierdoor is het aangenaam werken en geeft dit een natuurlijk contrast.

 

Door het kleurenspectrum in het werkgebied is het aangenaam werken.

 

Geslepen Multi-lenssysteem

De lenzen worden met behulp van de computer geslepen waardoor er een volledige gelijkheid wordt gegarandeerd tussen de lenzen. Elke LED wordt afzonderlijk aangestuurd en hebben elk een eigen LED module waardoor zij hun eigen lichtveld genereren. Een lichtsterkte van 30.000 lux op een afstand van 0,5 meter kunnen zonder problemen worden behaald.

 

LED_110_Statiefmodel.png

Bedieningspaneel

Het bedieningspaneel voor het aan- en uit zetten van de lamp is op de lampenkop gemonteerd. Tevens heeft dit bedieningspaneel een dimmerknop om de lamp tot wel 50% van het volledig vermogen te kunnen dimmen.

 

Ontwikkeling en Gebruik

Tijdens de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan een eenvoudige bediening en het hoge gemak bij onderhoud. Door de ring aan de buitenzijde van de lamp kunnen luchtstromen makkelijk van bovenaf langs de lamp heengeleid worden. Dit zorgt ook voor een minimale warmtestijging.

Door de flexibele arm en het handvat is de lamp makkelijk en nauwkeurig met één hand in positie rondom het wondgebied te brengen. 

 

Dankzij het gebruik van inwendige sleepcontacten zijn de draaimogelijkheden onbegrensd.

Het lichtveld is focuseerbaar(optioneel) doormiddel van draaien aan de handgreep. Hiermee stelt u de juiste grote van het lichtveld in afhankelijk van de grote van het wondgebied.

 

LED_110_uitvergroot.png

Lange levensduur / laag stroom verbruik

Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige LED’s is een levensduur van meer dan 60.000 branduren gegarandeerd. Ten opzichte van halogeenlampen hebben LED lampen qua stroomverbruik een besparing van meer dan 50%. Ook hoeft u tussentijds geen lichtbronnen meer te vervangen.

Door het lage stroomverbruik en de hoge kwaliteit van de LED’s heeft u maximaal 0,5 graden warmtestijging na 3 uur branden. 

* De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele montage kosten

bottom of page